15.2.10

Alla hjärtans dag

Helgen har varit mysig, men dottern har väl inte varit på sitt bästa humör. Mannen min ville överraska med en mysig fika på "kakslottet" iTaxinge, vilket skulle bli en trevlig liten utflykt. Tyvärr så ville dottern annorlunda, hon som i vanliga fall brukar tycka at det är så kul att titta på folk totalvägrade allt! Förkylning som inte vill ge sig, slutat helt med amning, hård i magen och en tand på G är kanske inte bästa kombinationen med en, vad vi tänkt, smarrig lång fika, men tio minuter fick vi iallafall...

Blev också så jäkla sur på en familj som satt bakom oss, för när vår kära lilla dotter fick ett tredje utbrott så vände sig mamman på bordet brevid sig om och kommenterade om hur mycket hon skrek. Vad hade hon för rätt att lägga sig i???? Det bidrog ju lite till att vi gick därifrån snabbare än tänkt.

Men men, alla hjärtans dag blev riktikt mysig iallafall för oss alla tre, trots mycket protester.



1 kommentar:

  1. Åh, vad synd att fikan blev så kort och att kärringen var så otrevlig:( Det är en supermysigt ställe! Har bara varit där så sommaren, men måste vara tjuslo med all snö.

    Helt slut med amning nu? Måste vara skönt på sitt sätt, att få sina boobs tillbaka;) Hoppas det funkar bra med maten för lillpinglan!

    SvaraRadera

En liten rad gör en glad!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails