16.3.10

Nytt shoppingförbud!

Nu är det slut på shoppandet igen, pengar måste sparas till flytten! Nu måste jag klara det här, men hur? Nu när så mycket fint finns ute i butikerna och vår och sommargarderoben måste uppdateras lite...

Men det är en utmaning jag måste klara, punkt slut! Sen tänker jag ju inte sluta skriva om allt jag vill ha bara för att jag inte får handla.

4 kommentarer:

  1. Vad har du köpt nu;)

    Jag tjackade precis mina blå Converseskor, torr asfalt kom fram!

    SvaraRadera
  2. Hahaha, det var faktiskt inget speciellt köp, fick bara en nu-räcker-det-jag-har-så-mycket-i-garderoben-redan-känsla.

    Men innan jag skrev inlägget så hann jag med ett kanonbra reaköp, skjorta från monki för ynka 20 spänn, kap!!!

    Sen måste jag säga grattis till conversepjucks! Det finns ju några fläckar med torr asfalt så du kan ju ha med dom i skötväskan ;-)

    SvaraRadera
  3. Åh, 20 pix det var verkligen ett fynd! Haha, det räknas faktiskt inte in i shoppingförbudet.

    Jag var på jakt efter en skjorta/blus egentligen idag. Hittade en lite lik, men inte perfa. Den jag är på jakt efter ska finnas på Gina Tricot, vara sådär pudrigt rosa, lång och ha knappar ända nee. Såg i Elle, men hittar inte i verkliga världen. Äh, kanske springer på den nån gång.

    Ska försöka spara på Conversen lite, så jag inte halkar på isen och drattar på arslet;)

    SvaraRadera
  4. Jag tror jag vet precis vilken blus du menar från Gina, är den lite i silkesmaterial, kostar en sisådär 300 kr? jag har klämt på den mer än en gång, och varit så nära på att klicka hem den på nätet. Jag ville ha den pudriga färgen, men den fanns även i natur, fin den också.

    Nu var det väl en månad sen jag såg den sist, och jag ångrar djupt att den inte fick följa med hem...

    SvaraRadera

En liten rad gör en glad!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails