25.3.10

IKEA

Tog en liten trip till IKEA igår, skulle egentligen åka dit för att köpa flyttkartonger och kolla runt lite. Det slutade med att vi helt glömde bort flyttkartongerna och kom istället där ifrån med ett nytt soffbord, som vi faktiskt inte alls behöver...
Varför blir det så när man åker dit? Alltid köper man saker man inte ska ha, trots att man säger till sig själv, "inga onödiga prylar den här gången". Vad är det som gör att just IKEA har sådan dragningskraft? Det finns väl ingen som går in bara för att kolla för att sen komma ut tomhänt?

Ja, jag vet faktiskt inte, fint soffbord fick vi i iallafall, men flyttkartonger behöver vi ju fortfarande inhandla...

4 kommentarer:

  1. Ikea ruinerar oss också, vågar inte åka dit mer! Man tänker alltid att man bara ska köpa en grej för ett par hundra, och det slutar med att man bränner ett par tusen! Hur?!

    Hörrudu pinglan! Vilket datum är det ni flyttar, ska skriva ner det så jag inte glömmer. Tänkte ju försöka kirra lite middag här hemma innan ni pyser...

    SvaraRadera
  2. Ikea is bad, very very bad!

    Vi flyttar från lägenheten den 8 april och från stockholm den 18... bor hos mamsen i upplands väsby 8-18:de! Middag låter toppen, vi kan väl kolla några datum!?

    SvaraRadera
  3. Ska kika ut några dagar:)

    Här får två bloggar, tjejen som vi såg på stan och hennes killes. Jag gillar hans mer.

    http://www.glife.se/stylebymats

    http://www.gravidlooken.se/blogs/preg

    SvaraRadera
  4. Eller säg några dagar som passar er, vi är rätt flexibla.

    SvaraRadera

En liten rad gör en glad!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails