4.5.10

Två och en halv timma...

...tog det att natta bus-tjejen! Snacka om envis liten kvällsapa, nu blir det ingen tid för mig själv ikväll, jag som skulle göra det, det och lite av det... Får ta nya tag imorrn, lite bilder på lägenheten kanske, och på mitt senaste lilla fynd!

Natti natti

3 kommentarer:

  1. Allas barn verkar tro att sömn är av ondo, och att allt kul händer när de har lagt sig;)

    Vet du en grej? Birthday:ade alla i min mammagrupp (nördigt jag vet) för att kolla hur gamla mina prommispolare är. Jag är yngst, såklart. Sen finns det 4 st mammor under 35, 2 som är 35, en som är 38 och så sist med inte minst 47. Haha! Men de är jättesnälla allihopa:)

    SvaraRadera
  2. Haha vad du e rolig! Yngst å snyggast, det är å det ska va!

    När ska barn förstå att VI FÖRÄLDRAR BESTÄMMER, Vilma verkar testa mig extra mycket nu när man är helt själv å Tobbe jobbar i stockholm, pust å stonk!

    Har du sett bilderna på Vilma? Länkat på bloggen!

    SvaraRadera
  3. Haha, ja när ska de förstå det! Det måste vara mycket jobb för dig, du är duktig som orkar tjoa och tjimma själv med lillpinglan hela dagarna! Var på After Work ett par timmar idag, och Algot hade varit trött och grinig i typ en timme med Kalle. Haha, han sa att han förstod hur jag har det;)

    Jag gick in och kikade på bilderna! Såå fina, åh vilken kul grej! Ska ta och försöka fota Algot lite ordentligt med vår kamera endera dagen, blev så sugen på fina svartvita bilder.

    SvaraRadera

En liten rad gör en glad!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails