19.11.10

New colors

Detta är verkligen så jäkla intressant, mina fina nya färger som ska pryda naglarna nu när kylan råder. En liten grej som gör mig glad iallafall!

18.11.10

I love a good bargain!

Gick förbi våran lokala second hand, ibland har de massor, ibland ingenting, precis som det ska vara. Idag såg jag den sötaste lilla åkpåse, ullig och mjuk på insidan och fin manchester utanpå. Jag var på jakt efter en när V var bebbe, men de jag hitta var alldeles för dyra.

Den här fina blev min för 40 ynka spänn! Nu har jag dock ett litet dilemma. Den är liten till storleken och passar bäst i liggdelen på vagnen vilket betyder att den kanske inte hinner bli använd, om det inte är riktigt kallt ute när den nya tittar ut.

Köpte den egentligen  med syfte att sälja vidare och tjäna nån liten lapp. Men den är ju så fiiin! Ska jag vänta till nästa vinter kanske, den kan ju komma till användning...!?



17.11.10

Pyssel till dottern

Den söta förpackningen

Bilderna

Tillbehör

Så tjusigt det blev!

Mín kära mor hade plockat fram ett litet häfte med bilder som hon fick från söndagsskolan någon gång på 50-talet. På varje kort står några rader från psalmen Fader Vår. Tyckte de var så fina så nu åker de upp på väggen över V´s säng.

11.11.10

Uppdatering i garderoben







Primark i London är som IKEA men med kläder, man går dit och tänker att man bara ska köpa några få plagg, men kommer ut med en resväska fylld till bredden... Här är ett urval av de fina plagg dottern fick. Ja, jag ser att jag har en förkärlek för vitt svart och rött! Några tofflor, pyjamas, byxor, tights, vantar och mössa fick också följa med.

För allt detta blev jag bara 500 kronor fattigare, definitvit värt vartenda öre!

10.11.10

Fin present till kommande bebben

Från Lindex

Finaste mormor kan inte låta bli att skämma bort, och jag säger inte nej.

9.11.10

Idol 2010

Alltså, jag måste bara säga, fan vad bra årets idol-deltagare är. Kollade igenom klippen från fredagens program och gillade alla bidrag. Grymma!

Great music puts a big smile on my face!!!



Linnea%20Henriksson%20-%20My%20baby%20just%20cares%20for%20me

En av mina favoriter.

5.11.10

Första dagis-projektet!

Idag kom finaste gumsan hem från dagis och visade stolt upp sitt första riktiga konstverk! Vad duktig hon är, min alldeles egna lilla Picasso. Puss på dig!

Visst är den fin!?
Man får väl skryta lite om sina barn, eller hur!?

4.11.10

Dagens inspiration



träplatåer gillar vi mycket!

Hello my little baby!

Igår var det dags för det obligatoriska ultraljudet, jippi! Allt gick toppen tack och lov, känns som en sådan lättnad när man varit där och vet att det faktiskt simmar runt en välskapt liten plutt där inne. Sen kunde jag inte hålla mig utan frågade om barnmorskan kunde se vilket kön det var... Och det kunde hon... Fast hon tillade också att det inte var helt säkert, men huvudsaken är ju att allt såg bra ut!

Puss på magen!

Tack snälla, söta mamma!

För någon månad veckor sedan när jag öppnade brevlådan så låg det ett stort vadderat kuvert adresserat till mig. Innehållet var ett regnställ till V i rätt storlek, som vi har letat! Sen låg det även en påse från Monki med en superskön, finfin långklänning, något jag spanade in för ett tag sedan, kommer va hur skön som helst nu när magen börjar  växa!






Tack finaste mamma/mormor!!!

1.11.10

Åter i lilla byn, men var är glädjen?

Efter en vecka i London var inspirationen på topp! Men av någon anledning rann all energi och fantasi av mig när jag vaknade upp i morse, efter första natten tillbaks i egna sängen.
Vet inte vad som hände, men hoppas att det bara är för att det varit en väldigt kul och intensiv vecka så att kroppen måste ta igen sig lite.

Återkommer med lite bilder på fina ting när orken infunnit sig!

Puss o hej

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails