17.6.10

Dagens inspiration


Såhär vill jag gå klädd nu, på en gång!

16.6.10

Army

Såg den här jackan på fashion flash sida, finns tydligen på gina tricot från v. 29, nåt jag måste gå och prova! Sen såg jag att min vinter-jacka finns på lindex i höst, cecilia blankens har fått äran att prova... vill ha vill ha vill haaaa!!

Dagens inspiration


Kjolen!

15.6.10

Väsk-begär


Vill ha en ny väska, kanske en från Chicy

Dagens inspiration


Brallorna är ju faktiskt sjukt coola!

14.6.10

Till min älskade dotter


Jag tittar på dig när du sussar sött, hur kan man någonsin vara arg på dig? Mammas fina lilla tjej, den underbaraste av alla.
Jag hade ingen aning om att man kunde känna så starkt för en annan människa, min lilla människa, min min min!
Ditt underbara leende, dina söta grimarser, när du diggar till musiken, när du tjuter av glädje när katten kommer, dina kramar, till och med dina små utbrott titt som tätt, jag älskar allt vad du är och allt du gör.

Underbara älskade dotter.

Dagens inspiration


jeans & jeans

Smycka mig




Smycken jag gärna skulle ha i mina ägor, alla från accessora

3.6.10

Avatar


Jag såg nyligen filmen Avatar, vilken film! Riktigt bra,

That´s it!



Fashion

Jag ligger i soffan och kollar på Fashion, presenterat av Karin Winter, på svt. Jag gillar programmet och blir så ruggit sugen på att gå på en riktig fashionshow, va där, helst front row och se allt live! Ikväll visar de från London Fashion Week, gör mig extremt sugen på att åka till London snart... Suck,,,

Ett litet projekt








Det finns väldigt mycket att fixa o trixa med i lägenheten, t ex måla alla väggar lägga golv osv... Jag tycker det är lite roligare att ge mig på de mindre grejerna, som att göra iordning denna lilla pall som stått i ett hörn och sett tråkig ut i flera år. Klädd i ett tyg som jag köpte på min lilla shopping-runda på Rörstrands.

Rörstrands

Bor nu granne med Rörstrands, farligt som bara den! Kikade in och tog med mig några fina burkar till kassan, väl där berättade tjejen i kassan att de har öppnat en sommar-outlet. Gick självklart dit och kollade...och handlade...

2.6.10

Dagens inspiration


Fint från facehunter

Hittar inte alla mina solglasögon...


...så jag var faktiskt tvungen att investera i ett par nya...


1.6.10

Rihanna Rude Boy



Gilllar videon, nice!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails