30.4.10

OMG

Nu har vi fått nyckel och håller på att flytta in i vår nya lya. Men shit vad mycket mer som behöver fixas och trixas med än vad vi trott.

Vi har iofs planerat att måla om alla väggar och lägga alla golv, men det är så mycket mer som måste göras, och det vi tänkte att vi skulle låta ta den tid det tar, känns som att vi måste göra NU!

Paniiiiik!!!!

28.4.10

Dagens inspiration


Yes please!

Nästa anhalt

Nu bär det av mot nya staden och nya boendet, imorrn skriver vi kontrakt och får nyckeln! Äntligen!

Lek i solen

Min kära lilla dotter njöt av vårsolen med lek i sandlåda, att en hink, spade och sand kan underhålla så. Underbart!




Cookie-time!

Då har det bakats igen, det blev hallonstänger den här gången, mumsigt! Jag börjar få mersmak för bak, tack vare killens fina syster!




27.4.10

Dagens inspiration


Röda läppar och en Starbucks i handen, what else do you need?

Om plånboken hade några slantar över...

Några godingar från modekungen.se, bara för att jag just nu står utan nåt fint att ha på mig...




Att ha eller inte ha, det är frågan

Just nu när vi står mitt emmelan bostäder så har man ju inte många saker med sig, är just nu fruktansvärt trött på att bara ha ett par skor, en jacka, några grejer att ha på benen och några toppar... Ska bli så skönt att packa upp alla lådor med kläder och skor när vi flyttar in i slutet av veckan. Kanske får man känslan av att ha en helt ny garderob efter att ha varit utan i över 3 veckor.

Samtidigt så kanske det faktiskt har varit lite av en befrielse att inte ha så mycket kläder att välja på, bara några enstaka plagg som ligger i väskan. Men nej, jag skulle inte klara av att alltid ha det så, shit vad tråkigt!

26.4.10

Dagens inspiration


Hade man lite mindre omfång runt magen så skulle jag gladeligen tralla runt i en sån outfit.

Halvårskalas

Dotterns faster svängde ihop den här supergulliga miniatyr-prinsesstårtan när vi hade ett litet mini-kalas för kusinen.


Sjukling

Min älskade lilla dotter V har åkt på öroninflammation, hon skrek som en galning på kvällen och jag trodde bara att hon ville vara uppe och leka. Men ack så fel jag hade när det hade runnit ut massor av var ur örat under natten... Stackars lilla plutt, man vet ju hur ont det kan göra.

Så nu får hon sin första penicillinkur.

25.4.10

Dagens inspiration






Nu vill jag att vi parkerar bilen och ger oss ut å cyklar istället. Fashion and bikes works fine!

Alla bilder The Sartorialist

24.4.10

Brödbak

Jag som är usel på att baka ligger i hårdträning hos killens syrra som är bakexpert, nu jäklar ska jag bli den bästa bullmamman i stan!



Här har vi resultatet av ett kesobröd som bakats idag, ska bli smaskens till frukost imorgon.

Färgklickar

Var på second hand och fyndade lite tyger till dotterns kommande rum, får se om jag faktiskt får tummen ur och färdigställer mitt projekt den här gången!



22.4.10

Förändring

Nu är det exakt en vecka kvar tills vi får nyckeln i våra händer och kan kliva över tröskeln till vårat nya hem. Det känns sjukt konstigt, nu bor vi hos familj de tre veckor vi står utan bostad, känns inte som att man faktiskt aldrig kommer att komma tillbaks till den gamla lägenheten. Nu bär det ju av till ny stad och ny lägenhet... Nytt liv...?

Jag måste säga att jag faktiskt är lite nervös, kommer allt verkligen gå som vi planerat? Mitt motto som alltid varit "det ordnar sig" (kul motto), kommer det faktiskt vara så i det här fallet? Hur kommer allt se ut när sommaren når sitt slut och allvaret börjar på riktigt?

Ja, det återstår att se...

17.4.10

Dop

Idag bär det iväg på dop, varit många den senaste tiden, så många gullepluttar som föds i umgängeskretsen.


En tjejig present på både utsidan och insidan till en riktigt tjejig liten tjej (mamma).

16.4.10

Nytt

Ett litet oväntat presentkort resulterade i två par fina strumpbyxor!







Tack kära mor!


Till dagens middag...

...blev det Flygande Jakob,en gammal klassiker som vi inte har ätit på väldigt många år. Har alltid haft svårt för det där med bananer i matlagning, eller över huvud taget för den delen, men det var faktiskt riktigt gott! Tummen upp!


Har som regel att äta nyttigt under veckorna nu innan sommaren, klarar mig faktiskt helt ok, men denna rätt är ju inte det mest hälsosamma.... Frukost, lunch och snacks funkar iallafall toppen, 6 kilo mindre tills midsommar är målet!

12.4.10

Framsteg!

Åh jag är så stolt, idag tog sig dottern fram på rumpan hur bra som helst, glädjen i hennes ögon när hon kunde hämta sin leksak helt själv var oslagbar!

Puss på dig!

11.4.10

Saknar...

...min blogg lite! Har haft en tokig vecka full med packning, flyttning, städning, svordomar, sömlösa nätter, stress, lättnandes suck när tre dagars städning resulterade i en skinande ren och fin lägenhet.

Det var verkligen med blandade känslor jag låste dörren för sista gången, jag kommer verkligen att sakna allt det mysiga vi haft, men ser så mycket fram emot det vi kommer att få.

Jag blundar lite för vad jag faktiskt kommer att lämna, vi flyttar 35 mil bort... Men det är ju inte värre än att vi kan åka en helg titt som tätt för ett besök. Nu är det dags för småstadslivet och allt det härliga det har att erbjuda!

Here we go!

4.4.10

Bloggtorka!

Jag gillar min lilla blogg, är inte här för att få en stor skara läsare, utan helt enkelt för att skriva ner lite tankar och ideér som far runt i min hjärna.

Men just nu är jag mitt uppe i allt som har med flytten att göra, tre nätter kvar i vår lilla lägenhet, sen åker flyttlasset! När allt lugnar ner sig så kommer jag åter lägga upp lite alldagliga inlägg, var och varannan dag, gissar att det blir tokmycket sen när man väl flyttat in och det efterlängtade renoveringsarbetet sätter igång!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails