30.1.10

Härliga vinter!




Jag är så sjukt trött på att behöva dra på mig tjugo lager kläder, sen ytterligare tjugo lager på en tjurig dotter innan man ska bege sig ut på snor-hala vägar. Dra vagnen genom snöstorm, snöblask, snöhögar...

Men samtidigt så är ju den här vintern den bästa vintern på väldigt länge, den har varit precis som det ska va den här tiden på året. Mycket glittrande snö, kallt, fint, murrigt, mysigt, knarr under fötterna, frisk luft, rosiga kinder å solsken i blick...




29.1.10




Med referens till det tidigare inlägget så har man ju inget att oroa sig för (utseendemässigt iallafall) om man skulle se ut som någon av de här sköna damerna när man blir äldre.
Bilder hittade här och här

30-årskris

Nu har året kommit då det fina talet 30 närmar sig med stormsteg, ska jag bli trettio? Jag som egentligen bara är 23, hur hände detta? Det kan ju faktiskt inte stämma... allt jag skulle göra då??? Resorna, utbildning, kurser, karriär...???

Jag har ju iochförsig hunnit med en hel del annat, men det finns mycket som fortfarande ligger kvar där i min hög av att-ska-göra-grejer. Jag som alltid sagt att åldern inte spelar någon roll, det är hur man är och känner sig som är grejen.
Men nu när det är min tur att ta steget in i trettio-årsåldern kännns det lite annorlunda måste jag säga. Små gråa hår, linjer runt ögon och mun, kroppen som inte riktigt såg ut som den gjorde...

Men skam den som deppar ihop och tänker att livet är slut, det har väl egentligen bara börjat!? Eller?

Men jag får ju faktiskt visa legitimation både när jag ska köpa snus åt killen och när jag handlat 2,2 % glögg på ICA, så jag kanske inte ser så gammal ut trots allt...

28.1.10

Varför kan man inte...

...sluta konsumera? Varför tänker man alltid "om jag bara köper dom jeansen och den kjolen, de stövlarna och dom smyckena, sen får vi inte glömma jackan och väskan också. Då har jag allt jag behöver!". Men när man väl köpt allt det där så finns det ju 100 nya grejer som man bara måste ha för att garderoben ska bli komplett.

Sen har vi ju inredning också, vi får ju inte glömma de nya gardinerna, den grytan, dom vaserna. Ljusen som ska matcha tavlan osv...

Jag tycker ju iochförsig att det är fruktansvärt roligt att shoppa, och älskar att få inspiration av nya trender. Men jag känner många gånger att det faktiskt blir för mycket. När prislapparna hänger kvar på oanvända kläder och ljusstakarna står kvar orörda i skåpet, precis där de ställdes in när de var nyinhandlade.

Shoppingförbud i en eller två månader skulle vara den ultimata utmaningen just nu, bara inhandla det mest nödvändiga. Att även vara ekonomisk när det kommer till maten.

Att jag redan hunnit inhandla två par jeans, en kofta, tre plagg till dottern och några skönhetsprodukter den här månaden är ju en annan fråga. Min ursäkt? Att jag Verkligen behövde just de grejerna precis just nu och sen var ju allt på REA...

Perfekta färgen




Jag är ute efter den perfekta beiga nyansen på nagellack, snyggt eller inte, ja det får vi se när det sitter på, ser ju snyggt ut på andra iallafall...

Smycken







Hittade några fina smycken på Nelly

Studera


Jag håller på och kollar på utbildningar, men herregud vad svårt det är när man inte har helt klart för sig vad man vill göra.

Det finns så mycket som verkar intressant och roligt, men sen måste jag tänka på jobbmöjlighetr och allt sånt. Om man bara kunde få någon som hjälper en, för just nu snurrar allt runt i mitt huvud så att det känns som att det aldrig kommer att hända nånting...suck vad trött jag blir...

27.1.10

Färg



Jag läste ett inlägg på Husligheter om färg i hemmet. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag blir så glad av att ha färgklickar omkringspridda i hemmet, grunden ljus, men accessoarer i färger. Hittade några färgglada grejer här som gärna får stå i mitt hem.

25.1.10

Matching




Nu kan jag och dottern matcha varandra, min Burfitt och lillans Burfitt, how sweet!




Underbaraclara


Ja, jag har ju nämt hennes blogg tidigare, Underbaraclara är verkligen en inspiration. I julas beställde jag hennes första tidning, som var väldigt trevlig, tydligen så gick den så bra att hon nu kommer ut med ytterligare tre nummer i vår. Det är tidningar jag definitivt kommer att inhandla!


Oii-design













Oii-design är grymma på snygga, lite annorlunda barnkläder, väl värt ett eller många besök!


Barnkök


Ett litet kök för dottern behöver ju faktiskt inte köpas färdigt, tänk vad fint det kan bli med lite färg och fantasi! Den här lilla spisen är ju urgullig!

24.1.10

Asos Black-collection











Gillar Asos kollektion som kommer ut i slutet av april, se mer av kollektionen här! Kan verkligen se SJP aka Carrie i näst intill alla outfits.




Fina bilder











Såg de här fina bilderna på Glamour , sådana mode-bilder man blir glad av att titta på!








Nytt i garderoben


23.1.10

Bröllop





Idag var en stor dag för våra vänner då det sades Ja i kyrkan, väldigt vackert!

22.1.10

Kan inte sova...

...lyssnar på musik...

21.1.10

Fina!

Henny Mini Leggings SEK 149, Me Too - NELLY.COM

Till dottern igen, älskar mönstret och färgerna! Med en vit eller svart liten tunika till... Från Nelly.com

Mini-semester

Fem dagar ska vi spendera på härliga Gotland med anledning av bröllop på lördag. Ska bli så mysigt!

20.1.10

Favoriter

amino acid formula 133 olive

Kiehl's är bäst på hårvård, det här är mina top 3!

19.1.10

Chokladbollar

Hittade ett recept på chokladbollar på Underbaraclaras blogg där hon har bytt ut sockret mot fruktos och smöret mot yoghurt. Låter gott å lite nyttigare än de vanliga, måste nog prövas snarast.

chokladbollar

Hon hade också spritsat på lite vanlig grädde och chokladgrädde, väldigt tjusigt!

Mat

Jag älskar mat, äter allt i stort sett, vill prova allt jag inte provat. Drömmen är att ha ett stort kök där jag kan använda mig av alla mina fina kokböcker som inspiration och trolla fram de mest makalösa rätter.

Baka har inte riktigt varit min grej, men när vi flyttar in i våran nya lägenhet så får vi ett tre gånger så stort kök, då har jag lovat mig själv att jag inte bara ska laga mat, nu är det dags att bli en riktig bullmamma. Leila är en inspiration.

leila-bakar

Asos
















Några favoriter från Asos för dottern, t-shirten med Madonna är helt klockren då jag varit ett fan sen jag var liten själv.

Min nya dator

Love min nya fina lilla mini-pc!

17.1.10

Små söta skor

Här har vi några fina skor jag gärna trär på min dotters fötter, Stan Smith, Converse, Adidas, cute!









LinkWithin

Related Posts with Thumbnails